Omet al contingut

Restaurant Italià a Barcelona i Andorra – We Love Italy

Política de privadesa

Qui és el Responsable del tractament de les vostres dades personals?

Nom del domini: weloveitalybarcelona.com

Denominació Social: PROPHETA SL

Nom Comercial: We Love Italy

Domicili Social: C/ Llevant 2 – 43820 Calafell (Tarragona)

NIF: B55764930

Telèfon: (+34) 936 01 00 14

Correu electrònic: hola@weloveitalybarcelona.com

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?

El Responsable tracta les vostres dades personals amb la finalitat de gestió i control de les relacions contractuals, així com per a l'activitat de publicitat o de prospecció comercial sobre els nostres productes i serveis.

Per quant de temps conservarem les vostres dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les vostres dades personals?

La base legal per al tractament de les vostres dades és el vostre consentiment inequívoc.

Qui són els destinataris de les vostres dades personals?

No se cediran dades a tercers, llevat d'obligació legal.

Quins són els vostres drets quan ens facilita les vostres dades?

En qualsevol moment, linteressat pot revocar el consentiment per al tractament.

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que els concerneixen o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar-ne la supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats es poden oposar al tractament de les seves dades. Deixarem de tractar les dades, tret de motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Per exercir qualsevol d'aquests drets podeu contactar amb nosaltres a través dels mitjans de contacte facilitats del Responsable.

En qualsevol moment, l'interessat podrà presentar una reclamació a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades per fer valer els seus drets a l'adreça de correu electrònic dpd@agpd.es.

Totes les dades sol·licitades a través del lloc web són obligatòries, ja que són necessàries per a la prestació d'un servei òptim a l'usuari. En cas que no siguin facilitades totes les dades, el prestador no garanteix que la informació i els serveis facilitats siguin completament ajustats a les seves necessitats.

De la mateixa manera, l'usuari es podrà donar de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció facilitats fent clic a l'apartat de donar-se de baixa de tots els correus electrònics remesos per part del prestador.

De la mateixa manera, el prestador ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i la integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.

ÚS DE COOKIES (veure Política de cookies)

Una galeta és un fitxer que es descarrega al vostre ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la manera com utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l'usuari.

Queden exceptuades del compliment de les obligacions establertes a l'article 22.2 de la Llei 34/2002 LSSICE les cookies utilitzades per a alguna de les finalitats següents:

  • Criteri A: Permetre únicament la comunicació entre lequip de lusuari i la xarxa.
  • Criteri B: Estrictament prestar un servei expressament sol·licitat per lusuari.

És a dir, entre les galetes exceptuades estarien aquelles que tenen per finalitat:

  • Galetes d'entrada de l'usuari
  • Galetes d'autenticació o identificació d'usuari (únicament de sessió)
  • Galetes de seguretat de l'usuari
  • Galetes de sessió de reproductor multimèdia
  • Galetes de sessió per equilibrar la càrrega
  • Galetes de personalització de la interfície d'usuari
  • Cookies de complement (plug-in) per intercanviar continguts socials

En el cas del Criteri B la galeta que ofereixi un servei de la societat de la informació hauria de reunir les dues condicions següents:

  • que la galeta sigui necessària per prestar una funcionalitat específica a l'usuari (o abonat): si les galetes no funcionen, la funcionalitat no es prestarà
  • que la funcionalitat hagi estat sol·licitada explícitament per l'usuari (o abonat), com a part d'un servei de la societat de la informació

En cas que aquest lloc web faci servir galetes no excloses de l'àmbit d'aplicació d'aquesta normativa legal, utilitzarà un sistema d'informació en dues capes.

A la primera capa mostrarà la informació essencial sobre l'existència de galetes, si són pròpies o de tercers i les finalitats de les galetes emprades, així com les maneres de prestar el consentiment.

A la segona capa, informaria sobre què són i per a què s'utilitzen les galetes, els tipus de galetes utilitzades i la seva finalitat, així com la manera de desactivar o eliminar les galetes enunciades a través de les funcionalitats facilitades per l'editor, les eines proporcionades pel navegador o el terminal oa través de les plataformes comunes que poguessin existir, per a aquesta finalitat o si és el cas, la forma de revocació del consentiment ja prestat. També en aquesta segona capa oferirà informació sobre la identificació de qui utilitza les galetes, és a dir, si la informació obtinguda per les galetes és tractada només per l'editor i/o també per tercers. Amb la identificació d'aquells amb qui hagi contractat o els serveis dels quals ha decidit integrar l'editor.

ADRECES IP

Els servidors del lloc web podran detectar automàticament l'adreça IP i el nom de domini utilitzats per l'usuari. Una adreça IP és un número assignat automàticament a un ordinador quan aquest es connecta a Internet. Tota aquesta informació és registrada en un fitxer d'activitat del servidor degudament inscrit que permet el processament posterior de les dades per tal d'obtenir mesures únicament estadístiques que permetin conèixer el nombre d'impressions de pàgines, el nombre de visites realitzades als serveis web, ordre de visites, punt d'accés, etc.

SEGURETAT

El lloc web utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades a la indústria, tals com firewalls, procediments de control d'accés i mecanismes criptogràfics, tot per evitar l'accés no autoritzat a les dades. Per aconseguir aquests fins, l'usuari/client accepta que el prestador obtingui dades per a l'autenticació corresponent dels controls d'accés.

Tot procés que comporti la introducció de dades personals de caràcter alt (salut, ideologia, …) seran sempre transmesos mitjançant protocol de comunicació segura (https://…) amb certificat SSL, de manera que cap tercer tingui accés a la informació transmesa via electrònica.

Vine i descobreix la passió
pel menjar italià

ca